producer-
lessen

Producer introduction course

Maak kennis met het Produceren en leer de basis. De introductie cursus duurt vier uur en de basisvaardigheden worden behandeld, daarna kun je beslissen of je de producer lessen wilt blijven volgen bij DJ School Noord-Holland en stroom je automatisch door naar producer basic level plus course.

Producer basic level plus course

Heb je de eerste basisbeginselen van produceren al onder de knie, maar wil je meer leren? Volg dan de producer basic level plus cursus. In deze cursus leer je volledige tracks te maken en te mixen en verkrijg je o.a. kennis van verschillende soorten plug-ins en hoe deze te gebruiken.

Producer advanced level course

Tijdens de producer advanced level course worden jouw reeds aanwezige vaardigheden stap voor stap naar een hoog niveau getild en leer je ook hoe je een track goed kunt masteren zodat je daadwerkelijk zelfstandig muziek kunt gaan uitbrengen.

Producer Pro course

Bij de Pro krijg je persoonlijke begeleiding tot op het hoogste niveau, waarbij je alles leert om als professioneel producer succesvol te worden in de muziekbusiness. Dit is een op maat gemaakte cursus die altijd start met een uitgebreid carrière intake gesprek en op basis van de daarin gemaakte analyse wordt voortgezet.

Day course

Kom je van ver en kun je niet elke week een les volgen? Plan dan een dagcursus, waarin je in 5 uur tijd samen met ons gaat ontdekken hoe je het niveau van jouw producties omhoog brengt.

Locaties en lestijden

DJ School Noord-Holland verzorgt lessen in Heiloo, in Purmerend en op locatie en is iedere dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Inschrijven of informatie

Inschrijven voor lessen of informatie aanvragen kan simpel en direct. Stuur een appje of bel naar 0611493532 (Susie). Je kunt uiteraard ook het contactformulier hieronder invullen of je vragen of verzoeken mailen naar info@djschoolnoordholland.nl. Wil je via instagram contact, stuur dan een dm naar @djschoolnoordholland.

aanmelden

Bedankt voor je aanmelding. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.
Heb je alles ingevuld? Er ging wat fout

locaties

heiloo
CIC Music | The Studio
purmerend
Pop- en Cultuurpodium P3