Producer

Wat is er mooier dan zelf je eigen muziek maken? In de producer lessen leer je produceren, arrangeren en begrijpen hoe de achterliggende muziektheorie werkt. Je leert de fijne kneepjes van het vak van professionele producers die zelf producties hebben uitgebracht op bekende labels in binnen- en buitenland. Zij helpen jou een eigen stijl te ontdekken en je producties steeds verder te verdiepen.

De basis

Heb je nog geen ervaring, dan leer je van ons eerst hoe je werkt met een digital audio workstation (DAW), het softwareprogramma waarmee je produceert. Vervolgens behandelen we de basisbeginselen van het maken van een track en maken we een start met het mixen.

Een eigen stijl ontwikkelen

Produceer je wel al zelf maar wil je jouw producties naar een hoger niveau brengen, dan helpen wij je om arrangementen te verbeteren, geluiden te optimaliseren en je tracks op een hoog niveau af te mixen en zelfs te masteren om zo een volledig eigen sound te creëren.

Een carrière bouwen

Als je een professional wilt worden (of dat al bent) en je begrijpt dat je als succesvol producer niet alles zelf kan doen, dan helpen wij jou stap voor stap een succesvolle carrière te bouwen. Omdat DJ School Noord-Holland een onderdeel is van CIC group (www.cicgroup.nl), beschikken wij over de resources en het netwerk om jouw carrière gericht naar een hoger plan te brengen. Wij kunnen op alle gebieden de juiste faciliteiten bieden, van high-end studiofaciliteiten, netwerk en artistieke ondersteuning tot juridisch management en sales en social media strategie. Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek als je hier meer over wilt weten. In dit persoonlijke gesprek dat je hebt met ons management team, gaan we eerst jouw situatie analyseren en daarna samen kijken hoe we een succesvolle(re) carrière kunnen bouwen.

Persoonlijke begeleiding en kwaliteit

De lessen en begeleiding zijn er voor iedereen vanaf 10 jaar oud en worden gegeven in Heiloo en Purmerend of online. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de lessen en cursussen en zoeken altijd naar diepgang met het aanbieden van extra faciliteiten. Ons team van professionals met jarenlange ervaring in het vak, staat middenin de ‘scene’ en onze leraren weten precies hoe ze jou kunnen helpen je producties naar een hoger niveau te tillen.

aanmelden

Bedankt voor je aanmelding. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.
Heb je alles ingevuld? Er ging wat fout

locaties

heiloo
CIC Music | The Studio
purmerend
Pop- en Cultuurpodium P3