dj lessen

Introductieles

Maak kennis met de DJ set en leer in vogelvlucht wat erbij komt kijken als je wilt gaan draaien. Aan het eind van de les van 45 minuten kan je twee tracks aan elkaar mixen en weet je genoeg om te beslissen of het iets voor jou is.

DJ Basics

Tijdens de DJ Basics cursus leer je de basis. Techniek, kennis van de apparatuur, platenkeuze, timing, leren werken met Rekordbox en nog veel meer. Stap voor stap word je muzikaal begeleid en doe je voldoende basiskennis op om op een feest te kunnen draaien.

DJ Basics jeugd groepsles t/m 14 jaar

Speciaal voor jeugd tot en met 14 jaar organiseren wij groepslessen van 60 minuten waar je op speelse wijze stap voor stap alle basistechnieken leert samen met een groepje medeleerlingen.

Advanced DJ

In de Advanced DJ course worden jouw basiskennis en de reeds aangeleerde skills naar een semiprofessioneel niveau getild en krijg je alle vaardigheden aangeleerd die nodig zijn om als DJ op te treden in elke club, groot of klein.

Pro DJ course

Bij de Pro DJ course krijg je persoonlijke begeleiding tot op het hoogste niveau. Je werkt aan je skills, verfijnt je techniek en leert hoe je onverwachte stappen kunt maken als professioneel DJ om wellicht vervolgens de top te bereiken.

day course

Kom je van ver en kun je niet elke week een les volgen? Plan dan een dagcursus, waarin je op je eigen niveau in een aantal uren zoveel mogelijk leert om de volgende stap te zetten in het DJ vak.

Locaties en lestijden

DJ School Noord-Holland verzorgt lessen in Heiloo en Purmerend en is iedere dag geopend van 10:00 uur tot 23.00 uur.

inschrijven en prijzen

Inschrijven voor lessen of informatie aanvragen kan simpel en direct. Stuur een appje of bel naar 0611493532 (Susie). Je kunt uiteraard ook het contactformulier hieronder invullen of je vragen of verzoeken mailen naar info(@)djschoolnoordholland.nl. Wil je via instagram contact, stuur dan een dm naar @djschoolnoordholland.


prijzen

aanmelden

Bedankt voor je aanmelding. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.
Heb je alles ingevuld? Er ging wat fout

locaties

heiloo
CIC Music | The Studio
purmerend
Pop- en Cultuurpodium P3