dj

Tijdens de DJ lessen leer je alles over het DJ-vak en de achterliggende
muziektheorie.

De eerste stappen zetten

Ben je een beginner, dan leer je van ons stap voor stap de vaardigheden die nodig zijn om uiteindelijk je eigen sets te bouwen en (als je dit wilt) op te treden voor publiek.

Voor gevorderden en professionals

Ben je al wat langer bezig als DJ en wil je jouw skills verbeteren, meer kennis opdoen of je setopbouw naar een hoger niveau brengen, dan leer je van ons de tricks die daarvoor nodig zijn en krijg je de adviezen die jou als DJ daadwerkelijk verder helpen.

Een carrière bouwen

Als je een professional wilt worden of dat al bent en je begrijpt dat je als succesvol artiest niet alles zelf kan doen, dan helpen wij jou stap voor stap een succesvolle carrière te bouwen. Omdat DJ School Noord-Holland een onderdeel is van CiC group (www.cicgroup.nl), beschikken wij over de resources en het netwerk om jouw carrière gericht naar een hoger plan te brengen. Wij kunnen op alle gebieden de juiste faciliteiten bieden, van high-end studiofaciliteiten en artistieke ondersteuning tot juridisch management, marketing, sales en (social) media strategie.

Persoonlijke begeleiding en kwaliteit voor alle leeftijden

De lessen en begeleiding zijn er voor iedereen ongeacht leeftijd en worden gegeven in Heiloo en Purmerend. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de leerstof, begeleiden persoonlijk en zoeken altijd naar diepgang met het aanbieden van extra faciliteiten. Ons team van professionals met jarenlange ervaring in het vak, staat middenin de ‘scene’ en onze leraren weten precies hoe ze jouw skills naar een hoger niveau moeten tillen.

aanmelden

Bedankt voor je aanmelding. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.
Heb je alles ingevuld? Er ging wat fout

locaties

heiloo
CIC Music | The Studio
purmerend
Pop- en Cultuurpodium P3